Studiebesök

Norr om staden. Kan konstatera att hotellen här är finare och mycket dyrare. Dessutom är stränderna inte lika fina som söder om stan. Ytterligare en nackdel är att det är inte en barnlek att ta sig hit, trots motorcykel.

Nåväl, det är helt okej ändå.

För övrigt har jag bestämt mig för att åka mot Arusha imorgon bitti. Igår fick jag tag på en som jag känner där, jag var tydligen mer än välkommen. En av anledningarna till att jag väljer söndag morgon är att det är oerhört mycket lättare att ta sig genom staden då.

About Eric

Working as a volunteer on M/V Africa Mercy. Would you like to sponsor me, call +46 706 444 707 or send an e-mail ericson375(at)gmail.com View all posts by Eric

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: