Biharamulo/Nyamahanga

Jag lyckades med målet jag satte upp innan jag gav mig av från Sverige, att besöka Tazengwa och Nyamahanga. Nyamahanga var mycket mindre en besvikelse än Tazengwa. Kanske beror det på att Maria finns där och håller koll. Det mesta var sig likt, lite fler hus och större träd. Det doftade likadant framåt kvällen. Dock kände jag att ett dygn räckte, plus att jag fick en släng av ångest pga vattenpumpen. Resan tillbaka till Dar-es-Salaam lär ta fyra dagar iom att jag blir tvungen att ta kortare etapper och hålla koll på vattnet.

Vägen mellan Nyakanazi och Lusahunga var ganska dålig. Förhoppningsvis ska det göras något åt den.

Vårt gamla hus. Var aldrig inne, delvis beroende på att jag inte vill sabba gamla minnen. Men jag träffade vår gamla hemhjälp, Joyce. Det var ett kärt återseende.

Garaget står kvar.

Och verkstaden. Träffade även vår gamle “driver”, Amoni. SÅ kul! 

Kontoret

Forsmans hus, där Maria bor nu. Så det borde väl egentligen heta Marias hus men vanans makt är stor.
Det fick räcka med ett knappt dygn. Känns ändå bra. Tänker att jag kommer återvända under mer ordnade former. Nu är jag tillbaka i Nzega, ska försöka ta mig så långt som möjligt imorgon, kanske till och med till Dodoma.

Slutar med en bild nerifrån vägen.

About Eric

Working as a volunteer on M/V Africa Mercy. Would you like to sponsor me, call +46 706 444 707 or send an e-mail ericson375(at)gmail.com View all posts by Eric

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: